Projectes


Client:


Circuit Maori Race

/ /

Maori Race és el circuit de curses d’obstacles amb més projecció del moment. Nascuda el 2016, és una experiència esportiva que té lloc a Barcelona (Santa Coloma de Gramenet), el Montseny (Sant Antoni de Vilamajor) i Madrid (Alcobendas).

Combina un circuit atlètic de dues distàncies (7 i 13km) amb increïbles obstacles a superar pels participants: terra, aigua, gespa i asfalt! Maori Race té gran èxit entre el públic especialista, però sobretot, entre el corredor/a popular i generalista. És una prova pensada per a tots els públics, per gaudir de l’experiència i per fer en equip! També pels més petits, s’organitza la Maori Kids.

Les curses d’obstacles estan experimentant un alt creixement degut a la combinació de dues disciplines molt populars: el running i el crossfit. El mercat està immers en una tendència a l’alça i les grans marques s’impliquen amb l’esdeveniment gràcies a l’essència i als valors que ensenya: esforç, capacitat de superació, treball en equip, respecte…

Tandem Projects ha creat i organitza de forma integral aquest esdeveniment. Una gran experiència! Amb una filosofia 360º i agile, innova i s’adapta constantment als i les participants, a les tendències, als seus gustos.

L’agència gaudeix controlant tots els àmbits de l’organització de cada esdeveniment amb personal propi, des del contingut audiovisual, material fotogràfic, fins a la planificació de circuits i l’important muntatge logístic. Cal destacar, també, l’estratègia de creació de continguts i comunicació online i offline de l’esdeveniment. Cada edició, millor que l’anterior.

Kia Kaha! és el crit de guerra dels guerrers Maorís, i significa “mantinguem-nos forts!”, un crit de guerra per a tots els participants que gaudeixen d’aquesta gran experiència produïda 100% per Tandem Projects.