Tot el que has de saber sobre Kit Digital

/ /

¡A Tandem Projects som agents digitalitzadors!

Què és Kit Digital?

Aquests últims dies s’ha fet molt popular el terme Kit Digital entre el sector de les PIMES. Arran de la gran quantitat de dubtes i incerteses que això ha generat, hem decidit crear un article amb els punts més bàsics per a entendre el funcionament de Kit Digital. Si ets una petita o mitjana empresa que està pensant a digitalitzar el seu negoci o simplement conèixer al màxim sobre Kit Digital, aquest blog està fet per a tu.

Tot va començar el passat 2021, el govern decideix llançar un programa per a PIMES i autònoms amb la finalitat de donar suport a totes aquelles empreses que encara no han pogut digitalitzar-se i desenvolupar el seu màxim potencial.

Després de l’aparició de la Covid-19, el 78% de les PIMES espanyoles mancaven d’una comunicació digital així com d’una pàgina web. Un programa que comporta una inversió de més de 3.000 milions d’euros i que es distribuirà entre 2021 i 2023.

Totes aquelles empreses que vulguin contractar els serveis de Kit Digital, podran fer-ho a partir de febrer de 2022 i hauran d’inscriure’s en el portal d’Accelera PIME.

A qui va dirigit?

Kit Digital va dirigit a empreses, PIMES o autònoms de qualsevol sector amb menys de 50 treballadors i que el seu domicili fiscal estigui situat en territori espanyol. S’uneixi classificació de les companyies que poden obtenir Kit Digital segons la categoria de l’empresa i el nombre d’empleats:

 • Segment 1: Petites empreses entre 10 i 49 empleats, obtenint un bo de fins a 12.000 €. Només el podran rebre aquelles empreses que tinguin un baix nivell de digitalització.
 • Segment 2: Microempreses o petites empreses entre 3 i 9 empleats, rebent un bo de fins a 6.000 €
 • Segment 3: Microempreses o petites empreses entre 0 i 2 empleats, amb un bo de fins a 2.000 €

Quins requisits són essencials per a obtenir Kit Digital?

 • Ser considerada una empresa petita o microempresa
 • No ser considerada com a empresa en crisi
 • Estar al corrent de totes les obligacions tributàries i seguretat social
 • No superar el límit d’ajudes de minimis
 • Estar inscrita en el cens d’empresaris, professionals i retenidors de l’Agència Estatal d’Administració Tributària.
 • No estar ancorat a una ordre de recuperació pendent després d’una decisió prèvia de la Comissió Europea (manifestada com a ajuda il·legal i incompatible amb el mercat comú)
 • D’acord amb el test de diagnòstic de la plataforma Accelera PIME, disposar de l’avaluació del Nivell de Maduresa Digital.

Com puc demanar el meu Kit Digital? 

Molt senzill, per a demanar el teu Kit Digital hauràs d’inscriure’t a través d’un formulari en el portal Accelera PIME on podràs conèixer quin és l’estat de digitalització de la teva empresa i que aspectes pots millorar. La sol·licitud tindrà diverses fases al llarg de 2022 fins a 2023. Tingues en compte que en aquest formulari hauràs d’emplenar el NIF del sol·licitant, el nom de la persona física o raó social de la persona jurídica, el domicili fiscal de la persona física o jurídica i en el seu cas, l’autorització del representant voluntari.

Quan podré començar a beneficiar-me de Kit Digital?

S’haurà de formalitzar un acord de prestació en un màxim de 6 mesos des del moment que es fa saber la concessió de l’ajuda. L’empresa beneficiària haurà de triar i contractar els serveis digitals que més s’adaptin als seus interessos.

Quins serveis puc obtenir amb Kit Digital?

 • Lloc web: presencial digital
 • Ecommerce: botiga digital de compravenda de productes i serveis
 • Gestió de xarxes socials: mitjà social pla, Auditoria i optimització de perfils digitals, email màrqueting, gestió de les publicacions en Instagram, Facebook, LinkedIn, etc.
 • Gestió de clients: millorar i gestionar les relacions comercials amb els clients.
 • Analítica digital: estudi i anàlisi de la presència digital per a establir estratègies eficaces.
 • Ciberseguretat i comunicacions segures: garantir un ús fiable dels dispositius i bloquejar possibles amenaces digitals així com garantir la seguretat dels dispositius dels treballadors.

Vols formar part de Kit Digital? Fes clic aquí i t’ajudarem a digitalitzar-te!