T’ajudem a adaptar-te a la Zona de Baixes Emissions de Barcelona en tres passos

/ /

L’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) encarrega a Tandem Projects el disseny i desenvolupament d’una eina online per conèixer les alternatives de desplaçament en transport públic.

L’1 de gener de 2020 va entrar en vigor permanent la Zona de Baixes Emissions Rondes de Barcelona, una iniciativa que s’havia estat planificant des del 2017 i que restringeix la circulació dels vehicles més contaminants a Barcelona. El projecte, que segueix el camí d’altres grans ciutats i conurbacions d’Europa, busca una millor qualitat ambiental mitjançant la reducció de vehicles privats i el foment del transport públic.

L’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de Barcelona ha volgut anar més enllà, confiant en Tandem Projects! Amb l’objectiu d’incrementar els viatges de la xarxa pública ferroviària i d’autobusos, el mes de gener ATM va engegar una campanya de comunicació per informar sobre les alternatives en transport públic per aquelles persones que hagin de deixar el seu vehicle, per estar afectat per la restricció de la ZBE. Va encarregar a Tandem Projects la conceptualització d’una campanya digital online i offline, que transmetés els objectius desitjats i que també compartim com a agència: mobilitat sostenible, suport al medi ambient, innovació i posicionament de marca.

Com empresa especialitzada en el desenvolupament web, Tandem Projects va crear una solució digital que permet consultar quines línies d’autobús o de trens poden ser més adequades per a desplaçar-te des de fora fins a dins de la ZBE Rondes Barcelona… i al revés. La plataforma web també mostra si disposes d’aparcament d’enllaç, també conegut com a Park&Ride, on puguis deixar el vehicle privat per enllaçar amb el transport públic.

A Tandem Projects ens vam posar a la pell de l’administració pública i de la ciutadania afectada per la ZBE, i que no pot accedir o sortir de Barcelona amb el seu cotxe, i vam dissenyar aquesta plataforma digital perquè fos la més intuïtiva i senzilla possible. Això va comportar posar en pràctica la nostra àmplia experiència en disseny digital UX / UI i en tractament d’open data.

Si no saps si el teu vehicle disposa de l’etiqueta ambiental de la DGT i la teva mobilitat es pot veure afectada per les restriccions de la ZBE, consulta la nostra solució digital creada on demand per a ATM, soluciona tots els teus dubtes i coneix la millor alternativa per arribar on vulguis! I de manera sostenible!