Serveis

Som el grup revelació del teu festival preferit!

Som l’agència que et mou.

Organitzem i produïm esdeveniments únics que impacten i donen valor als nostres partners. Som fanàtics del màrqueting d’experiències i la connexió amb la gent! Accions a centres comercials, activacions de marques, produccions artístiques, team buildings, experiències gastronòmiques, esdeveniments corporatius… l’acció perfecte!

Inspira’t amb els nostres projectes!

Som les hores d’entrenament que t’empenyen a la meta!

Som l’agència que et mou.

Generem experiències esportives amb milers de participants. Gaudim el ioga de bon matí, les curses de running, ciclisme i les proves multitudinàries, els tornejos emocionants i el bàsquet i futbol amb els millors! Potenciem els valors i la identitat corporativa, l’experiència premium, l’esport amb responsabilitat social.

Inspira’t amb els nostres projectes!

Som el REC del vídeo que et captiva!

Som l’agència que et mou.

Generem branded content a partir de la fotografia i el video. Convertim plans i imatges en grans històries creatives que generen valor. Poques coses ens agraden més que l’instant de “llums, càmera…”!

Catàleg

Producció Audiovisual

+
 • Spots audiovisuals
 • Videos corporatius
 • Videos gastronomia
 • Aftermovies esdeveniments
 • Càpsules i Peces Xarxes Socials
 • Locució i veus en off

Fotografia

+
 • Fotografia de producte
 • Fotografia per a xarxes socials
 • Fotografia esdeveniments
 • Fotografia gastronomia
 • Fotografia de moda
 • Fotografia esportiva
 • Postproducció fotogràfica

Animacions

+
 • Motion graphics
 • Animacions 3D
 • Animacions corporatives
 • Integració de textos en video

Inspira’t amb els nostres projectes!

Audiovisuals
Receptes gastronomia
Nibble Restaurant

Innovador restaurant que aposta per una alimentació sana i natural, amb producte fresc i de proximitat. Un concepte de gastronomia que també vol ser present a les xarxes socials, als mitjans i a les pantalles gegants del restaurant. Aposta per continguts espectaculars mitjançant peces audiovisuals pròpies que mostren les receptes del restaurant en format self-made

+
Audiovisuals
Aftermovie - La Mercè
Ajuntament de Barcelona

Les Festes de la Mercè són la gran celebració de la ciutat de Barcelona i un dels moments més màgics i esperats de tot l’any. La Mercè és una festa major complerta, plena de cultura als carrers, a les places i a tots els racons de la ciutat. Tandem Projects hi participa cobrint audiovisualment els

+
Audiovisuals Comunicació
Campanya Zona de Baixes Emissions
ATM

La creació de la Zona de Baixes Emissions ha comptat amb una forta campanya de comunicació de l’Autoritat del Transport Metropolità. La ZBE neix amb l’objectiu de millorar la qualitat de l’aire a la conurbació urbana de Barcelona. La campanya de l’@atm_bcn, liderada per Tàndem Projects, ha inclòs la concepció i el disseny de diversos

+
Audiovisuals
Càpsules Xuan Lan Yoga
Solán de Cabras

La macro influencer Xuan Lan, de gran impacte mediàtic, és el centre de la campanya de Solan de Cabras per crear una experiència a partir del branded content centrat en Yoga i el clar posicionament de la marca en lifestyle premium. El focus del projecte s’ha dirigit a generar imatge de marca, ressaltar el compromís

+

Som el post viral que t’alegra el matí!

Som l’agència que et mou.

Planifiquem, dissenyem continguts personalitzats i monitoritzem la marca a les xarxes socials pels nostres clients. Creem comunitat i interacció digital. Som caçadors de tendències… vols ser viral?

Catàleg

Email Marketing

Estratègia i
auditoria digital

Gestió de
xarxes socials

Social Ads

Som la teva pàgina d’inici, l’APP més útil del teu mòbil!

Som l’agència que et mou.

Desenvolupem solucions tecnològiques inhouse. Disseny i desenvolupament es combinen per a crear webs, ecommerce apps, i plataformes adaptades als nostres clients i als seus usuaris (UX/UI). La web, aquell pas imprescindible i… fàcil!

Catàleg

Apps

Booking

E-Commerce

(e-shop)

Gestors documentals

Pàgines Web

Plataformes CRM

Som el pantone més viu, el KPI en negreta de la teva llista!

Som l’agència que et mou.

Planifiquem i apliquem estratègies de comunicació integral de forma ambiciosa. Dissenyem accions offline i online amb l’objectiu de generar identitat i mostrar els valors corporatius dels nostres partners. Si vols que se sàpiga, explica’ns-ho i vés a fer el vermut, et convertim en trending topic!

Catàleg

Auditoria de comunicació

Disseny gràfic

Màrqueting Mix

Merchandising

Pla de Mitjans

Storytelling

ON-DEMAND

Així són les nostres accions. Un esdeveniment, una campanya, un projecte que s’adapti al client i al seu target, que generi branding i posicionament.

IMMERSIÓ

Ens submergim a la cultura d’empresa i objectius del client, que sentim nostres. Apliquem l’experiència als nostres projectes únics, amb gran impacte de marca.

PARTNERS

Som més que un proveïdor d'experiències. Volem ser un partner per a cada projecte i aventura, amb idees creatives que aportin valor i generin identitat.

PUJAR