Serveis - Marketing Digital

Serveis inclosos dins el Pack Agent Digitalitzador. Descobreix-ho!

Som el post viral que t’alegra el matí!

Som l’agència que et mou.

Planifiquem, dissenyem continguts personalitzats i monitoritzem la marca a les xarxes socials pels nostres clients. Creem comunitat i interacció digital. Som caçadors de tendències… vols ser viral?

Catàleg

Estratègia i
auditoria digital

SEO/SEM

Gestió de
xarxes socials

Copywritting

Email Marketing

Estratègia de continguts

Social Ads

Analítica i Reporting

Inspira’t amb els nostres projectes!

Marketing Digital
El Port de Mataró
Port de Mataró

 Coneixes tot el ventall de propostes que ofereix El Port de Mataró? Tandem Comunicació s’ha encarregat de dissenyar una estratègia 360º per a donar difusió l’àmplia oferta d’activitats d’oci, de restauració i totes les novetats, diàriament! S’ha creat un butlletí mensual, “La Bocana”; una nova identitat visual corporativa aplicada a un nou disseny web més

+
Marketing Digital
12a Màgic BDN Running

🧡 La 12a Màgic BDN Running va celebrar-se el 29 d’octubre amb nou claim “Feta per tothom”, que apel·lava a la diversitat de participants, a la inclusivitat i a la història de la cursa. 🖌️ Com a protagonistes de la nova imatge gràfica, vam presentar les Badarunners, uns personatges que representen no només els valors

+
Marketing Digital
Viaja en verde: gestió de X, LinkedIn i Google Ads
eco-union

VIAJA EN VERDE: una iniciativa d’eco-union que promou una mobilitat sostenible! Estàs al dia de les polítiques de viatge sostenibles, les opcions de desplaçament que hi ha arreu del territori espanyol i els avantatges que té? L’equip de Tandem Comunicació ha gestionat el perfil de X i LinkedIn del projecte Viaja en verde, que defensa

+
Marketing Digital
Gestió xarxes socials esdeveniment

La Maori Race és un esdeveniment esportiu nascut a l’era digital i amb una presència online molt destacada respecte els seus principals competidors. És la cursa d’obstacles amb més potencial del sector actualment i el creixement dels últims anys ha estat exponencial en nombre d’inscripcions, captació de patrocinis i, també, en presència i seguiment digital.

+

ON-DEMAND

Així són les nostres accions. Un esdeveniment, una campanya, un projecte que s’adapti al client i al seu target, que generi branding i posicionament.

IMMERSIÓ

Ens submergim a la cultura d’empresa i objectius del client, que sentim nostres. Apliquem l’experiència als nostres projectes únics, amb gran impacte de marca.

PARTNERS

Som més que un proveïdor d'experiències. Volem ser un partner per a cada projecte i aventura, amb idees creatives que aportin valor i generin identitat.

PUJAR