Sabies que amb les ajudes estatals pots rebre una subvenció de fins a 12.000€ per a digitalitzar el teu negoci?

Fletxes
BiciGrup

Des de Tandem Projects col·laborem amb les ajudes estatals per ajudar-te a desenvolupar una nova pàgina web, gestionar les xarxes socials, dur a terme campanyes publicitàries i moltes més accions que faran créixer el teu negoci.

Si estàs interessat, deixa’ns el teu contacte i en 5 minuts t’explicarem com funciona i tot el que podem fer per a tu.

O si ho prefereixes, ens pots trucar al +34 931 54 41 59

Serveis inclosos dins el Pack Agent Digitalitzador. Descobreix-ho!

Kit Digital Logos

Información asociada a la convocatoria de ayudas del Programa Kit Digital.
Fondos europeos “Next Generation EU” dentro del Plan de Recuperación Transformación y Resiliencia. 

Solucions que t'oferim

La digitalització del teu negoci és la nostra prioritat! Fes-te un lloc a la xarxa i augmenta les teves vendes i imatge de marca!

Truca'ns i nosaltres t'informarem

+34 931 54 41 59

A qui va dirigit?

A empreses (PIMES) o autònoms de qualsevol sector (amb menys de 50 treballadors).

SEGMENT I
Fins a

12.000€

Petites empreses d’entre 10 i 49 treballadors

SEGMENT II
Fins a

6.000€

Petites empreses d’entre 3 i 9 treballadors

SEGMENT III
Fins a

12.000€

Petites empreses d’entre 0 i 2 treballadors
💻

Lloc web i presència a internet

Parla’ns del teu negoci i ens encarregarem de fer la teva marca digital!

El teu lloc web per 2.000 euros, i paga només l’IVA!

Tant si estàs al segment I (de 10 a 49 empleats), II (3 a 9 empleats) o III (de 0 a 2 empleats), pots beneficiar-te de 2.000 euros de subvenció per fer el teu nou lloc web. Amb aquests diners, podràs gaudir de la teva nova imatge online i t’incloem el manteniment i l’allotjament durant un any. I només has de pagar l’IVA! Informa’t!

📦

Comerç electrònic

Desenvolupem la teva botiga online a mida amb tots el que el teu negoci necessiti. Fem la teva marca més visible i multipliquem els teus clients potencials!

La teva botiga en línia per 2.000 euros, i paga només l’IVA!

Tant si estàs al segment I (de 10 a 49 empleats), II (3 a 9 empleats) o III (de 0 a 2 empleats), pots beneficiar-te de 2.000 euros de subvenció per fer la teva botiga en línia. Només hauràs d’abonar l’IVA! Contacta’ns i t’expliquem tots els detalls!

🤳🏼

Gestió de xarxes socials

Planifiquem i dissenyem la teva estratègia a les xarxes: continguts personalitzats per atraure tràfic a la teva web o ecommerce
💼

Gestió de clients

Digitalitzar i autimatitzar les relacions amb els clients t’ajudarà a fidelitzar-los i a optimitzar la teva estratègia comercial simplificant processos i detectant possibles oportunitats.

Des de 2.000 fins a 4.000 euros per cobrir les teves necessitats!

Si estàs al segment II (de 3 a 9 empleats) o III (de 0 a 2 empleats), podràs tenir 2.000 euros per implementar aquest tipus de solucions a la teva empresa, incloent-hi la creació d’un usuari per gestionar-ho. Si estàs al segment I (de 10 a 49 empleats), podràs beneficiar-te fins a 4.000 euros, incloent 3 usuaris per gestionar clients.

Recorda que l’IVA no està subvencionat i que el cost de la teva solució dependrà de les teves necessitats, podent anar des dels 2.000 fins els 6.000 euros. Explicans-les i buscarem el millor per al teu negoci!’

Lupa

Presència Avançada a Internet

Posicionem el teu negoci per augmentar el reach de potencials clients i incrementar el tràfic de visites en totes les teves plataformes!

Millora el teu posicionament en línia per 2.000 euros. I paga només l’IVA!

Tant si estàs en el segment I (de 10 a 49 empleats), II (3 a 9 empleats) o III (de 0 a 2 empleats), pots beneficiar-te de 2.000 euros de subvenció per a millorar la presència avançada del teu web en Internet. Amb aquests diners, podrem desenvolupar estratègies SEU tant dins com fora del teu web perquè escali en Google. I només has de pagar l’IVA! Escriu-nos ja!

Gestio

Gestió de processos

Digitalitza i automatitza els processos operatius o productius del teu negoci!

Entre 2.000 i 6.000 euros per a fer-te més fàcil el teu treball diari!

Les solucions que podem aportar-te gràcies al Kit Digital en la categoria de gestió de processos són àmplies i, sobretot, sempre s’adaptaran a les teves necessitats reals. De res serveix si a tu no et serveixen!

Per això, el preu final pot variar entre els 2.000 i els 10.000 euros i haurem de conèixer les teves necessitats per a avaluar-lo. Però tenim bones notícies! I és que gràcies al Kit Digital podràs subvencionar la teva solució amb fins a 2.000 euros si pertanys al segment el segment III (de 0 a 2 empleats), fins a 3.000 euros si pertanys a l’II (3 a 9 empleats) i fins a 6.000 euros si la teva empresa pertany al segment I (de 10 a 49 empleats). 

Comunicacions

Comunicacions segures

Proporcionem connexions segures entre els dispositius dels teus treballadors i la teva empresa!

De 500 a 6.000 € per a millorar la seguretat de les comunicacions digitals dels teus empleats!

Gràcies a aquesta solució del Kit Digital les comunicacions entre els treballadors de la teva empresa seran més segures. Per això, el preu de la solució dependrà de quants treballadors sigueu i de la grandària de la teva empresa, podent variar entre els 500 i els 8.000 euros. La bona notícia és que la part que pots subvencionar-te amb el Kit Digital també depèn d’aquests factors:

Empreses del segment III (0<3 empleats): 125€/usuari (fins a 2 usuaris)
Empreses del segment II (3<9 empleats: 125€/usuari (fins a 9 usuaris)
Empreses del segment I (10<50 empleats): 125€/usuari (fins a 48 usuaris), 

Objectius

AcceleraPyme

La iniciativa del Ministerio de Asuntos Económicos y Transformación Digital busca ajudar a la teva PIME a digitalitzar-se comptant amb els fons europeus “Next Generation EU” dins del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia.

Per què nosaltres?

Expertise. Hem ajudat moltes empreses com la teva a emprendre a la seva presència a internet. Formem un tàndem amb els nostres clients. Pedalem junts, com a partners. Som una agència d’acció, fresca, propera, sempre en moviment.

Som l’agència que et mou!

FAQS. Resolem els teus dubtes!

A partir del febrer del 2022 s’obren els terminis per sol·licitar ajuts.
Serà l’estat qui farà el pagament dels serveis a nosaltres com a agents digitalitzadors, sempre que els projectes entrin dins la forquilla pressupostària.
Tandem Projects s’encarregarà de gestionar la sol·licitud del bo i puguis accedir al Bo sense cap esforç addicional. Només ens hauràs de explicar què vols i donar-nos informació del teu negoci per poder detectar necessitats i fer la nostra feina.
Per cada servei hi ha un import màxim que cobreix el teu bo digital, finançat a través dels fons #NextGenerationEU. Si per a les vostres necessitats es valoren unes prestacions superiors, aquest import se’t facturarà.
En funció del tipus de servei però sempre dins el termini per rebre les subvencions.

Truca'ns i nosaltres t'informarem

+34 931 54 41 59

PUJAR