Serveis - Gestion processos

Serveis inclosos dins el Pack Agent Digitalitzador. Descobreix-ho!

Aportem solucions per a fer més fàcil el teu dia a dia

Som l'agència que et mou.

Desenvolupem solucions tecnològiques per a fer les teves tasques diàries més fàcils. Dissenyem i implementem plataformes i tot tipus de respostes a mesura. A la teva mesura!

Catàleg

Comptabilitat, finances, compres i facturació

Digitalització i automatització

Gestió de projectes, RRHH i logística

Si tens el teu Kit Digital o el demanaràs... això és per a tu!

A Tandem t'ajudem a resoldre tots els teus dubtes sobre el programa Kit Digital!

Es tracta d'una iniciativa per a donar suport a la transformació digital de petites empreses, microempreses i autònoms, ajudant-los a adoptar solucions digitals que portin el seu negoci al següent nivell.

El programa està emmarcat en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, l'agenda Espanya Digital 2025 i del Pla  de Digitalització de Pimes​ i finançat per la Unió Europea a través dels fons Next Generation EU.

Ets beneficiari del Kit Digital i cerques millorar la gestió dels teus processos diaris per a optimitzar temps i recursos? Continua llegint!

GESTIÓ DE PROCESSOS

Els teus processos de cada dia, amb una gestió més fàcil i efectiva!

Aportem solucions per a automatitzar i digitalitzar tota mena d'operacions basades en la identitat digital i la gestió de processos operatius.

Des de Tandem, t'ajudem durant els processos d'identificació i gestió mitjançant solucions relacionades amb la signatura electrònica i la identitat digital de la teva empresa, seguint les regulacions vigents, garantint plena usabilitat i seguretat. A més, assegurem l'escalabilitat de l'empresa, així com l'actualització de versions posteriors.

Entre 2.000 i 6.000 euros per a fer-te més fàcil el teu treball diari!

Les solucions que podem aportar-te gràcies al Kit Digital en la categoria de gestió de processos són àmplies i, sobretot, sempre s'adaptaran a les teves necessitats reals. De res serveix si a tu no et serveixen!

Per això, el preu final pot variar entre els 2.000 i els 10.000 euros i haurem de conèixer les teves necessitats per a avaluar-lo. Però tenim bones notícies! I és que gràcies al Kit Digital podràs subvencionar la teva solució amb fins a 2.000 euros si pertanys al segment el segment III (de 0 a 2 empleats), fins a 3.000 euros si pertanys a l'II (3 a 9 empleats) i fins a 6.000 euros si la teva empresa pertany al segment I (de 10 a 49 empleats).

Ens posem en marxa per a fer-te la vida més fàcil? Contacta'ns!

ON-DEMAND

Així són les nostres accions. Un esdeveniment, una campanya, un projecte que s’adapti al client i al seu target, que generi branding i posicionament.

IMMERSIÓ

Ens submergim a la cultura d’empresa i objectius del client, que sentim nostres. Apliquem l’experiència als nostres projectes únics, amb gran impacte de marca.

PARTNERS

Som més que un proveïdor d'experiències. Volem ser un partner per a cada projecte i aventura, amb idees creatives que aportin valor i generin identitat.

PUJAR