Serveis - Desenvolupament Web

Serveis inclosos dins el Pack Agent Digitalitzador. Descobreix-ho!

Som la teva pàgina d’inici, l’APP més útil del teu mòbil!

Som l’agència que et mou.

Desenvolupem solucions tecnològiques inhouse. Disseny i desenvolupament combinats per crear webs, ecommerce apps, i plataformes adaptades als nostres clients i als seus usuaris (UX/UI). La web, aquell pas imprescindible i… senzill!!

Catàleg

Apps

Booking

E-Commerce

(e-shop)

Gestors documentals

Pàgines Web

Plataformes CRM

Inspira’t amb els nostres projectes!

Serveis inclosos dins el Pack Agent Digitalitzador. Descobreix-ho!

Demanaràs o ja t'han concedit el Kit Digital? Això et pot interessar!

A Tandem t'ajudem a resoldre tots els teus dubtes sobre el programa Kit Digital!

Es tracta d'una iniciativa per a donar suport a la transformació digital de petites empreses, microempreses i autònoms, ajudant-los a adoptar solucions digitals que portin el seu negoci al següent nivell.

El programa està emmarcat en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, l'agenda Espanya Digital 2025 i del Pla de Digitalització de Pimes​ i finançat per la Unió Europea a través dels fons Next Generation EU.

Ets beneficiari del Kit Digital i vols millorar la seguretat de les teves comunicacions digitals? Continua llegint!

LLOC WEB I PRESÈNCIA BÀSICA A INTERNET

Crea o millora el teu lloc web i apareix a Google!

El teu lloc web és la teva finestra al món digital i la millor manera que et trobin! Des de Tandem podem crear-te un de nou o millorar-lo amb un disseny atractiu, funcional i que s'ajusti a la teva identitat.

El teu lloc web estarà adaptat a qualsevol dispositiu i serà accessible per a tothom. A més, t' ajudarem a posicionar-lo a Google i et lliurarem un manual amb el qual podràs gestionar-lo tu mateix!

El teu lloc web per 2.000 euros, i paga només l'IVA!

Tant si estàs al segment I (de 10 a 49 empleats), II (3 a 9 empleats) o III (de 0 a 2 empleats), pots beneficiar-te de 2.000 euros de subvenció per fer el teu nou lloc web. Amb aquests diners, podràs gaudir de la teva nova imatge online i t'incloem el manteniment i l'allotjament durant un any. I només has de pagar l'IVA! Informa't!

COMERÇ ELECTRÒNIC

Impulsa la teva botiga online!

A més del teu lloc web, vols donar-li un impuls a la teva botiga online? Amb el Kit Digital també pots fer-ho!

La teva botiga online amb tots els teus productes a un clic dels teus clients! A més, et configurarem els mètodes de pagament i les formes d'enviament que necessitis, garantirem l'accessibilitat del teu lloc web, que també serà accessible, i et lliurarem un manual perquè puguis autogestionar-la!

La teva botiga en línia per 2.000 euros, i paga només l'IVA!

Tant si estàs al segment I (de 10 a 49 empleats), II (3 a 9 empleats) o III (de 0 a 2 empleats), pots beneficiar-te de 2.000 euros de subvenció per fer la teva botiga en línia. Només hauràs d'abonar l'IVA! Contacta'ns i t'expliquem tots els detalls!

GESTIÓ DE CLIENTS

Millora els teus resultats gestionant de manera més eficaç la teva clientela!

Explica'ns les teves necessitats en la gestió de clients i t'ajudarem a trobar una solució eficaç!

Des d'emmagatzemar les dades dels teus clients antics i dels nous clients potencials de manera més ordenada i òptima per a la seva consulta i gestió, fins a la gestió mateixa en cada fase de la vostra relació gràcies a la creació d'alertes, informes, eines de planificació, seguiment comercial o gestió documental.

Amb una millor gestió de la teva cartera de clients, podràs optimitzar els teus resultats. No ho pensis més i posa't en contacte amb nosaltres per trobar la millor opció per a tu!

Des de 2.000 fins a 4.000 euros per cobrir les teves necessitats!

Si estàs al segment II (de 3 a 9 empleats) o III (de 0 a 2 empleats), podràs tenir 2.000 euros per implementar aquest tipus de solucions a la teva empresa, incloent-hi la creació d'un usuari per gestionar-ho. Si estàs al segment I (de 10 a 49 empleats), podràs beneficiar-te fins a 4.000 euros, incloent 3 usuaris per gestionar clients.

Recorda que l'IVA no està subvencionat i que el cost de la teva solució dependrà de les teves necessitats, podent anar des dels 2.000 fins els 6.000 euros. Explica'ns-les i buscarem el millor per al teu negoci!

ON-DEMAND

Així són les nostres accions. Un esdeveniment, una campanya, un projecte que s’adapti al client i al seu target, que generi branding i posicionament.

IMMERSIÓ

Ens submergim a la cultura d’empresa i objectius del client, que sentim nostres. Apliquem l’experiència als nostres projectes únics, amb gran impacte de marca.

PARTNERS

Som més que un proveïdor d'experiències. Volem ser un partner per a cada projecte i aventura, amb idees creatives que aportin valor i generin identitat.

PUJAR