Serveis - Presencia avanzada CAT

Serveis inclosos dins el Pack Agent Digitalitzador. Descobreix-ho!

Millora la teva presència en la web i sal abans que la competència!

Som l'agència que et mou.

T'ajudem a millorar el teu lloc web perquè la teva presència en la xarxa d'un pas endavant. Aparèixer abans que la teva competència és clau a l'hora de captar nous clients!

Catàleg

Estratègia i auditoria digital

SEO

Analítica i reporting

Si demanaràs o ja tens el teu Kit Digital... això t'interessa!

A Tandem t'ajudem a resoldre tots els teus dubtes sobre el programa Kit Digital!

Es tracta d'una iniciativa per a donar suport a la transformació digital de petites empreses, microempreses i autònoms, ajudant-los a adoptar solucions digitals que portin el seu negoci al següent nivell.

El programa està emmarcat en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, l'agenda Espanya Digital 2025 i del Pla de Digitalització de Pimes​ i finançat per la Unió Europea a través dels fons Next Generation EU.

Ets beneficiari del Kit Digital i cerques millorar el teu lloc web i la teva presència avançada en Internet? Aquest és el teu lloc!

LLOC WEB I PRESÈNCIA AVANÇADA EN INTERNET

El teu web: per davant dels teus competidors en els cercadors!

Gràcies a una estratègia minuciosament pensada per a tu, podràs aparèixer en els primers resultats de Google, sabent quines són les paraules que busquen els usuaris per a trobar la teva pàgina i tenint en compte què fa la competència sobre aquest tema.

Deixa'ns ajudar-te a fer créixer la visibilitat la teva pàgina, mes a mes!

Millora el teu posicionament en línia per 2.000 euros. I paga només l'IVA!

Tant si estàs en el segment I (de 10 a 49 empleats), II (3 a 9 empleats) o III (de 0 a 2 empleats), pots beneficiar-te de 2.000 euros de subvenció per a millorar la presència avançada del teu web en Internet. Amb aquests diners, podrem desenvolupar estratègies SEU tant dins com fora del teu web perquè escali en Google. I només has de pagar l'IVA! Escriu-nos ja!

ON-DEMAND

Així són les nostres accions. Un esdeveniment, una campanya, un projecte que s’adapti al client i al seu target, que generi branding i posicionament.

IMMERSIÓ

Ens submergim a la cultura d’empresa i objectius del client, que sentim nostres. Apliquem l’experiència als nostres projectes únics, amb gran impacte de marca.

PARTNERS

Som més que un proveïdor d'experiències. Volem ser un partner per a cada projecte i aventura, amb idees creatives que aportin valor i generin identitat.

PUJAR