Serveis - Comunicacions segures

Serveis inclosos dins el Pack Agent Digitalitzador. Descobreix-ho!

La seguretat de les teves comunicacions, és la seguretat de la teva empresa!

Som l'agència que et mou.

T'ajudem a desenvolupar solucions per a millorar la seguretat en les connexions entre aquells dispositius que usen els teus empleats per a comunicar-se amb l'empresa.

Catàleg

Configuració inicial i actualitzacions

Logs de connexió i control d'accés

SSL i xifratge d'extrem a extrem

Si demanaràs o ja tens el teu Kit Digital... t'interessa!

A Tandem t'ajudem a resoldre tots els teus dubtes sobre el programa Kit Digital!

Es tracta d'una iniciativa per a donar suport a la transformació digital de petites empreses, microempreses i autònoms, ajudant-los a adoptar solucions digitals que portin el seu negoci al següent nivell.

El programa està emmarcat en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, l'agenda Espanya Digital 2025 i del Pla de Digitalització de Pimes​ i finançat per la Unió Europea a través dels fons Next Generation EU.

Ets beneficiari del Kit Digital i vols millorar la seguretat de les teves comunicacions digitals? Continua llegint!

COMUNICACIONS SEGURES

Millora la seguretat en els dispositius que usen els teus treballadors per a comunicar-se

Invertir en la seguretat d'accés i ús dels dispositius que usen els treballadors de la teva empresa per a comunicar-se per motius laborals, és una bona manera d'invertir en la seguretat general de tota l'empresa.

Amb aquesta solució t'ajudarem al fet que tot el procés sigui segur: des de l'accés als dispositius, fins a la manera en què la informació es comparteix. I tot això adaptat també a mòbil i complint els protocols de seguretat!

De 500 a 6.000 € per a millorar la seguretat de les comunicacions digitals dels teus empleats!

Gràcies a aquesta solució del Kit Digital les comunicacions entre els treballadors de la teva empresa seran més segures. Per això, el preu de la solució dependrà de quants treballadors sigueu i de la grandària de la teva empresa, podent variar entre els 500 i els 8.000 euros. La bona notícia és que la part que pots subvencionar-te amb el Kit Digital també depèn d'aquests factors:

  • Empreses del segment III (0<3 empleats): 125€/usuari (fins a 2 usuaris)
  • Empreses del segment II (3<9 empleats: 125€/usuari (fins a 9 usuaris)
  • Empreses del segment I (10<50 empleats): 125€/usuari (fins a 48 usuaris)

 

ON-DEMAND

Així són les nostres accions. Un esdeveniment, una campanya, un projecte que s’adapti al client i al seu target, que generi branding i posicionament.

IMMERSIÓ

Ens submergim a la cultura d’empresa i objectius del client, que sentim nostres. Apliquem l’experiència als nostres projectes únics, amb gran impacte de marca.

PARTNERS

Som més que un proveïdor d'experiències. Volem ser un partner per a cada projecte i aventura, amb idees creatives que aportin valor i generin identitat.

PUJAR