Córrer com a forma de superació, el valor de marca de la Cursa contra el Càncer

/ /

Una de les curses populars més reconegudes en què Tandem Projects posa a treballar la seva dilatada experiència d’organització d’esdeveniments esportius.

Repetim una vegada i una altra que els esdeveniments esportius són la nostra especialitat: al nostre CV en consten alguns de propis, projectes que hem creat des de zero, però també d’altres en què ens demanen lideratge i assessorament, i on oferim tota la nostra experiència. És el cas d’una de les curses més populars de Barcelona, la Cursa Contra el Càncer de l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

Es tracta d’un esdeveniment molt important per nosaltres per la repercussió que té: és un esdeveniment que transcendeix més enllà de l’esport, que suposa un suport moral i econòmic amb un objectiu tan rellevant com la investigació mèdica. És una jornada en què els sentiments i les persones, entre les quals hi ha afectats per la malaltia i els seus familiars, són el centre de tot. La solidaritat és el més important de la imatge de marca de la cursa, i això ens encanta.

Des que ens van implicar a la cursa de l’AECC vam voler que tota aquesta màgia solidària estigués unida a un esdeveniment de categoria, un perfil de cursa que fes les delícies del públic general, però també de corredors populars i amateurs. Per això, l’esdeveniment té diverses modalitats, perquè tothom s’hi senti còmode. Com que és una de les nostres accions més ambicioses, ens hem esforçat al màxim per aconseguir circuits i traçats competitius, que motivessin als i les atletes.

Les inscripcions han anat pujant cada any des de fa tres edicions, entre altres coses gràcies a la bona coordinació i direcció tècnica de circuits ben planificats i gestionats, amb un control de circuit i cronometratges de qualitat, que hem consolidat durant tot aquest temps. El recinte del Fòrum és un espai molt polivalent que ofereix moltes possibilitats, i ho intentem explotar al màxim, també amb una zona base molt completa, amb tots els serveis necessaris pels corredors i corredores. En aquest punt, la gestió dels proveïdors i col·laboradors és bàsica, i gràcies a tots els anys que fa que treballem en aquest sector, tenim molt recorregut i contactes.

A la logística i organització de qualitat hi afegim tot el ens que ens agrada fer bé a les nostres curses: comunicació online i offline completes i integrals, una projecció de marca sòlida i una cobertura audiovisual molt extensa el mateix dia de l’esdeveniment. Aquest enfocament de difusió permet arribar a pàgines de diaris, webs de portals digitals i informatius de televisió, fet que reforça la imatge de la cursa i ens fa seguir creixent cap a pròximes edicions.

El bon desenvolupament d’aquest esdeveniment és possible gràcies a la coordinació genial i bona entesa amb l’AECC i You First Sports, amb qui ja hem format un magnífic equip en altres esdeveniments i amb qui, de fet, ja compartim altres projectes, sempre amb èxit i amb un somriure.