Us presentem la nova web!

/ /

A Tandem Projects, estem d’estrena!

Ja ho diu la dita, “a cal ferrer, ganivet de fusta”! Tal com passa a moltes agències amigues del sector, passant moltes hores dissenyant i desenvolupant webs per a clients, havíem oblidat de mantenir al dia la nostra. Hi hem posat remei!

Hem aprofitat els dies de confinament per a repensar l’estructura i el disseny web, i també el concepte que hi transmetiem. Per a prendre les decisions finals, hem contactat amb diversos clients i proveïdors de confiança, que han fet els últims tests a la web i aportat millores substancials! Especialment, al fet de focalitzar en les necessitats que tenen els nostres clients quan visiten la pàgina oficial, la seva experiència d’usuari en navegació, la funcionalitat dels desplegables, tags, CTAs… L’estructuació dels apartats, les pàgines prioritàries i destacades, els enllaços entre pàgines, el volum de text, icones, imatges… I el principal repte: som una agència en moviment i evolució constant i cal que la pàgina web ho demostri i ho transmeti.

Per això hem incorporat un vídeoreel a la homepage. Amb l’objectiu de donar dinamisme i mostrar, en pocs segons, qui som i què fem. Generar branding amb un pitch ben ràpid, i en imatges! Alhora també hem apostat per un manteniment constant dels projectes, portar-los al dia, informar-ne als clients. Per això hem establert pàgines interactives de diversos projectes, per a poder-hi anar incorporant les últimes novetats. Una pàgina ben viva i multiformat, ja que el 50% de visites provenen d’un dispositiu mòbil.

D’altra banda, un aspecte importantíssim per a explicar-nos i pel posicionament, el blog, ha estat també d’especial atenció! El Blog i la Web prenen presència i unitat d’estil minimal, ben clar, imatge i estructura. Ah, i també podràs posar cara a tot l’equip!

Aquest procés ens ha portat a adaptar moltíssims altres elements de branding corporatiu de forma paral·lela: el dossier de l’empresa, aplicacions d’imatge corporativa o la presència a les xarxes. Ha estat un procés plenament positiu. Això és la nostra feina, l’estimem! 

Si vols repensar la teva pàgina web, el teu manual d’estil, el teu logotip, el teu contingut … aquí estem! Contacta amb nosaltres i ens ajudarem.