Curses i Covid-19

/ /

Som una agència que es mou! Ens movem tan com podem. Creixem, correm, nedem, saltem, pensem, canviem, xutem i, de vegades, fins i tot ens llancem sense paracaigudes!. Per això un dels nostres core business son els esdeveniments esportius dissenyats onsite. Aquesta primavera, però, ha estat diferent en tots els sentits.

Running 1024x1024

Hem hagut de posposar dues curses: la Màgic BDN Running i la Maori Race, dos dels nostres esdeveniments flagship, que ens estimem i hem fet néixer i créixer. Hem hagut de prendre decisions ràpides i difícils en una situació mai viscuda abans, amb un somriure i una visió a llarg termini que ens permet ajornar i seguir pensant en millores pels usuaris. Hem ajornat les proves, prioritzant la seguretat dels participants i garantint que tothom pugui decidir respecte les seves inscripcions. 

La Maori Race i la BDN Running són dos esdeveniments que gestionem de forma integral: producció, comunicació, estratègia de màrqueting digital, creació de contingut, cerca de patrocinis… el nostre equip s’hi volca! Ara, però, estem carregant-nos d’idees i preparant les proves per a una tornada segura. Simplificarem els circuits, establirem mesures de seguretat, segregarem els fluxes, modificarem les classificacions per a valorar el temps real. Què més? La situació ens demana encara més: Distància física a les sortides i control higiènic fent-les més esglaonades per tal d’aconseguir un esponjament en tot el circuit i també, molt important, a l’arribada. Higienitzadors obligatoris i control de mascaretes.

Per altra banda, també optem per la prudència a l’hora d’adaptar els serveis que oferim als participants, minimitzant sempre els riscos: avituallaments, dorsal, elements de marxandatge.

I encara més! Estem dissenyant una campanya de conscienciació prèvia per a informar de les mesures a través de les xarxes socials, la pàgina web i els correus de les persones participants combinada amb la informació constant el dia de prova sobre les normatives a seguir (speaker, megafonia, plafons, branding…). Que tothom s’hi senti còmode!

Totes aquestes mesures les hem pogut compartir i coordinar amb els principals organitzadors de curses de l’àrea metropolitana i les institucions que  ens donen suport, així com amb els principals patrocinadors i col·laboradors de cada prova esportiva.

No us podeu imaginar les ganes que tenim de tornar a estar al vostre costat. No ho dubteu, cal prestar atenció a les novetats, properament tindrem moltes sorpreses!

Si vols organitzar la teva esdeveniment amb totes les mesures de seguretat per fer front a l’Covid19, ¡contacta’ns i explica’ns la teva idea!