Nadal sobre gel per reforçar les vendes d’un centre comercial

/ /

Les activitats per a nens i programacions familiars són una constant durant les dates nadalenques, així que et proposem una forma genial per diferenciar-te: una flamant pista de gel… sostenible

S’apropen dates de moltíssimes compres, regals i nuclis comercials plens, dies en què els carrers i les grans superfícies s’omplen de personatges màgics, activitats i actes per atraure nens i famílies. La competència s’intensifica enormement, i per destacar cal fer alguna cosa més que col·locar un estand amb regals de colors i un Pare Noel. Per això et proposem que et posis els patins i llisquis sobre una pista de gel artificial.

És una idea que va agradar el Nadal passat al Centre Comercial Màgic Badalona, que va lluir una gran pista a la terrassa durant unes quantes setmanes, i que va atreure milers de nens i nenes amb les seves famílies. Moltes persones van posar la mirada sobre la iniciativa, que va convertir-se en un dels nuclis d’oci nadalencs de la ciutat de Badalona, amb la complicitat de l’Ajuntament, que l’alcalde va inaugurar amb un acte institucional. Un conjunt de factors que faciliten arribar als mitjans de comunicació locals.

La visibilitat que ofereix una pista de gel està assegurada, i es pot materialitzar sense haver-hi d’invertir una quantitat d’energia elèctrica ingent, que és el que requereix una pista de gel convencional. La nostra proposta és una pista de gel sintètic, una mena de material que permet patinar de la mateixa manera, sense necessitat de congelar aigua. Aquesta opció estalvia molta energia elèctrica i resulta més sostenible, i a més no s’ha d’estar pendent de les condicions meteorològiques (pluja o temperatures massa altes per al gel).

L’esdeveniment, això sí, requereix una capacitat d’organització i muntatge adequada, a més d’una bona planificació dels recursos personals, atès que es tracta d’una instal·lació que ha d’estar en constant supervisió durant molts dies. Això, complementat amb una comunicació online i de xarxes socials adequada, amb una bona cobertura audiovisual, et garanteixen una assistència notable, que farà que el teu client vulgui repetir!