Projectes


Client:


YogaRun

/ /


Yoga Run ha estat el primer esdeveniment esportiu multitudinària de ioga + running enfocada a un target premium i amb la presència de diferents influencers. Patrocinat per la marca Solan de Cabras a nivell nacional, l’experiència esportiva ha tingut com objectiu fomentar la pràctica del ioga i el running com esports de benestar emocional de les persones. Tandem Projects ha organitzat i liderat la organització i producció de l’esdeveniment.

Per a la realització d’aquesta experiència esportiva s’han buscat dues localitzacions de gran impacte a Madrid (Centre Cultural El Matadero) i Barcelona (Cúpula del Centre Comercial Las Arenas), sumada a una posada en escena totalment personalitzada i customitzada amb els colors corporatius i altres materials de branding que han estat complementats amb una potent il.luminació i digitalització de l’espai. Els mestres de cerimònies del Yoga Run han estat la gurú i referent internacional del món del ioga: Xuan Lan, ambaixadora de salut i benestar emocional de Solán de Cabras i el triatleta Pitufollow, un dels influencers més important de running a nivell nacional.

El resultat ha estat un esdeveniment amb més de 2.000 participants on s’han pogut promoure altres valors com la sostenibilitat, l’alimentació saludable o l’autoconeixement. Un esdeveniment propi i únic d’un alt impacte mediàtic que ha aconseguit tots els objectius i KPIs proposats per l’organització i pel seu patrocinador principal.

El Yoga Run by Solan de Cabras ha comptat amb un equip estratègic de més de 20 professionals. Tandem Projects ha aplicat la seva experiència i el seu equip especialista en esdeveniments esportius per a la realització d’un esdeveniment d’èxit. La organització i la marca ja estem plantejant noves edicions d’aquesta completa experiència esportiva.