Tap Station, o la importància de generar el desig del client a través de la imatge gastronòmica

/ /

Tandem Projects s’encarrega de presentar amb imatges als clients el trade marketing desenvolupat per Sant Miquel a través de Tap Station, una selecció de bars autèntics, inusuals… i saborosos!·        

Fotografia de producte, fotografia i vídeo dels locals i de receptes úniques, cobertura de les inauguracions o estilisme culinari són les especialitats que desenvolupa aquest projecte.

Una bona imatge val més que mil paraules. No podríem estar-hi més d’acord. Per això ens encarreguem d’estalviar-li a Mahou San Miguel milers de paraules que definirien un projecte gegant com és Tap Station. Ajudem aquesta gran organització en la seva estratègia de marketing per convertir alguns bars i establiments, seleccionats amb molta cura, en temples del bon gust, del menjar més bo i, sobretot, amb les cerveses més magnífiques.

A través d’una línia de disseny i decoració establerta, i un ric i ampli assortiment de cerveses San Miguel, la marca ha creat una cadena de locals ‘top’ que Tandem Projects s’encarrega d’immortalitzar per transportar la seva essència a Internet. Gràcies a l’equip audiovisual repartit per tota la península, fotografiem i gravem els restaurants segons el gust de la marca i dels hostalers, sempre amb un storytelling atractiu, dinàmic i lògic.

Fotografies d’alta resolució, vídeos de la millor qualitat, rodats i editats per filmmakers de confiança, imatges de 360º i tours virtuals preparats per ser pujats a Google Business i facilitar que els restauradors puguin arribar a la seva clientela de forma més senzilla. No hi ha millor reclam que un bon engagement a Instagram o Facebook, i la manera més llaminera d’aconseguir-ho és mitjançant una fotografia d’una cervesa espumosa i freda i un clip dinàmic de frames amb els plats més suculents. El següent pas? Buscar la seva ubicació i anar a comprovar aquesta bona pinta que tenen!

Tandem Projects suma ja més d’una quarantena de bars i restaurants per tot Espanya que han quedat molt satisfets de la feina audiovisual realitzada, i Sant Miquel ha vist reforçada la seva imatge de marca, l’experiència del client i, el més important, la conversió de tot això en una millora de les vendes.

Gràcies a Tap Station, Tandem Projects ha reforçat la seva expertise en el vessant de la gastronomia i l’hostaleria, on és capaç d’aplicar la seva capacitat audiovisual, de fotografia i vídeo, però també del disseny gràfic, les aplicacions de marketing, les campanyes de comunicació i l’organització d’esdeveniments d’oci o el disseny d’espais i renders 3D.