Projectes


Client: Màgic BDN Running


Cursa Màgic BDN Running

/ /

Experiència esportiva de caràcter solidari amb 10 anys d’història! Una cursa emblemàtica i atractiva per a tots els públics, que, amb 30.000 corredors/es ha recaptat més de 35.000€ per a lluitar contra la leucèmia amb la Fundació Josep Carreras. Correm per ser imparables!

És l’esdeveniment esportiu més mediàtic i amb més participació de Badalona i una de les principals curses en ruta de 10 i 5 quilòmetres de l’Àrea Metropolitana. A més, compta amb una variant pels més petits: la cursa infantil! Una experiència festiva, de qualitat, oberta, transformadora i compromesa!

La Màgic BDN Running és un memorial a l’atleta badaloní Luis Condon, que va morir a causa de leucèmia l’any 2011. És per això que col·labora amb la Fundació Josep Carreras, en lluita contra la leucèmia. A través de l’esport, la solidaritat i altres valors socials i culturals, la cursa vol apropar la conscienciació per a la cura de la malaltia i hi dedica grans esforços durant la campanya de comunicació!

La ideació, desenvolupament i producció de l’esdeveniment corre a càrrec de Tandem Projects, sent un projecte emblema de l’agència.