Projectes


Client:


Montigalà Arts Festival (MAF)

/ /

Teatre de carrer, màgia, acrobàcies, pallassos, tallers, foodtrucks, música, dansa… tot això i molt més, ha tingut lloc a les diferents edicions del MAF! El Montigalà Arts Festival, esdeveniment promogut i organitzat per Tandem Projects i apadrinat pel Centre Comercial Montigalà ha estat un referent com a esdeveniment cultural i d’oci familiar.

L’organització d’esdeveniments és un dels punts forts de l’agència, qui ha fet la producció de l’esdeveniment de forma integral. La seva ideació i creació va iniciar-se a partir d’una necessitat a les Festes de Maig de Badalona, on crèiem que hi faltava un referent del teatre de carrer, un festival per a les arts locals. L’estratègia de comunicació i la campanya de mitjans, així com el disseny i imatge han estat organitzats onsite per part de Tandem Projects, d’acord amb el Centre Comercial.

Pel que fa a la producció, l’esdeveniment ha estat dirigit per una persona amb el rol de project manager, un cap de producció i un assistant, un responsable artístic, un cap de protocol i un equip de muntatge, tècnics de so i llums i seguretat.

Alguns dels artistes participants han estat Circolos, Mag Magoo, Xirriquiteula, Pulmón BeatBox, Xavi Bufa & Sons, Brincaidera, El Que Ma Queda, Capitan Maravilla, Tandarica Circus, La Bella Tour… els espectacles, sumats a l’experiència gastronòmica gràcies a la gestió de Foodtrucks de primer nivell, ha creat diferents esdeveniments màgics!

Per part del Centre Comercial, ha representat, en totes les seves edicions, una gran estratègia de branded content i de patrocini cultural. El Centre Comercial ha aconseguit els seus objectius:

  • Atracció de nous públics i augment d’afluències
  • Awareness i imatge de marca
  • Vinculació amb activitats culturals
  • Integració amb la ciutat i la seva festa major
  • Relacions Públiques per part dels responsables del Centre

L’organització de l’esdeveniment segueix amb força i busca seguir emocionat i creant espectacles amb nous somnis per a tots els públics!