Projectes


Client: F.C. Barcelona


Gamper Fest

/ /

Hi ha partits que converteixen el futbol en un festival de futbol! Música en directe, food market, activitats i molt futbol. Una experiència espectacular amb molta festa i una gran imatge Barça!

El torneig Joan Gamper es caracteritza per presentar, cada any, el nou roster del primer equip de futbol del Futbol Club Barcelona a tot el món. Però el Barça és #MésQueUnClub i vol potenciar la identitat blaugrana i l’experiència Barça amb activitats paral·les d’oci i culturals per a tots els públics: segell blaugrana. Com a agència d’experiències vinculada a l’esport, l’assessoria i creació d’accions per a promoure el Fan Engagement és una de especialitats de Tandem Projects. Analitzem els objectius del client, en aquest cas el Futbol Club Barcelona, per a descobrir-ne les millors maneres d’arribar-hi i organitzem i produïm l’esdeveniment, acció o campanya digital necessària.

Grups de gran renom com Doctor Prats, Suu o Arnau Griso van oferir espectaculars concerts en format fast i van pujar a un escenari ideat, dissenyat, produït i dinamitzat per Tandem Projects. El públic internacional i local va gaudir de l’esdeveniment sota una carpa blaugrana d’ombra produïda ad-hoc i un agradable espai chill out per a l’ocasió, a més d’altres activitats esportives i familiars.

#TandemProjects ens apassiona la nostra feina! ⚽⚽⚽