Web i desenvolupament digital per a l’organització que impulsa el futur de Badalona

/ /

Tandem Projects s’ha involucrat els últims mesos en Restarting Badalona, una agrupació d’emprenedors sense ànim de lucre, ajudant a la seva campanya inicial i al desenvolupament de la seva pàgina web

Els inicis de Tandem Projects han estat lligats a Badalona i a la seva gent des del primer dia. Alguns dels nostres projectes més emblemàtics tenen lloc a la ciutat que ens ha vist néixer i al seu entorn. Així que no podíem quedar al marge de Restarting Badalona, una agrupació d’emprenedors i emprenedores sense ànim de lucre que vol impulsar diferents projectes per fer més atractiu el nostre municipi.

Com a part de la nostra implicació, Tandem li ha donat a la iniciativa la cara digital que tothom necessita si vol existir avui en dia: la seva pàgina web, sempre d’acord amb els principis i necessitats de l’organització i seguint el seu criteri visual. Hem posat tota la nostra experiència en desenvolupament web i posicionament SEO a disposició del projecte per generar un espai elegant i clar, fàcil de trobar en els motors de cerca, i intuïtiu a l’hora de navegar.

A més, hem creat la imatge corporativa de l’organització. Tot un repte en un projecte nou i a la vegada desconegut per a la població en general. El logotip es compon d’una R majúscula en bold que inclou cercles interconnectats al seu interior. Aquests cercles fan referència a l’estructura del pensament, les neurones, que tant es vinculen al que és la investigació i la innovació. A partir del logotip hem desenvolupat la imatge corporativa que ha inclòs aplicacions del logotip, papereria i plantilles per a programes ofimàtics.

Restarting Badalona necessitava un programador que entengués les necessitats i objectius de la iniciativa, i la nostra capacitat de disseny digital UX / UI, sumada a la nostra implicació amb la idea essencial del projecte, van permetre crear una plataforma web adaptada a la situació.