Projectes


Client: Ajuntament de L'Hospitalet


Cursa Nocturna de L’Hospitalet

/ /

Curses Nocturnes de RÈCORD!

En l’edició de 2024, 6500 runners van apuntar-se a la festa!, amb participació femenina majoritària al 5K i 7.000 euros recaptats per a la Gasol Foundation. A més, el jove Pol Seriñana va fer rècord del 10K de la Nocturna amb un temps de 30:55, superant l’antic rècord de 31:02, aconseguit per Jaume Leiva l’any 2023!

Un esdeveniment 100% Tandem! Des de la ideació de l’esdeveniment, la producció i logística fins al disseny d’una nova identitat gràfica aplicada als nous continguts per a mitjans online i offline, la dinamització d’animació, speakers i DJs, punts d’avituallament i activacions de marca.

Tandem Audiovisuals va fer-ne una cobertura total, capturant moments espectaculars i emocionants entre la pluja i la superació personal, material audiovisual que va publicar-se a xarxes perquè tots els i les runners poguessin compartir-lo!

Quin plaer poder treballar tot l’equip Tandem junts per a crear esdeveniments esportius i solidaris amb resultats com aquests i tenir una rebuda tan positiva per part dels i de les participants i les marques col·laboradores!