Estrenem!

/ /

A Tandem Projects hem estat en continua evolució des del naixement l’any 2016. Després de gairebé 4 anys, vam decidir tenir valentia i optar per un canvi tot i les excepcionals circumstàncies del moment, un canvi de veritat… i esperat! Un canvi d’oficina que aporta un canvi de concepte d’espai, de relació entre l’equip i de sentiment del dia a dia.

EquipTreballant 28 1 1024x683

Hem aprofitat el canvi d’oficina per engegar un procés on tothom hi participa per a imaginar quin Tandem volem. La parada del Covid-19 ens ha servit, doncs, per pensar com, on i perquè volem superar-nos treballant.

Amb el canvi d’espai de treball ens hem mogut a un lloc millor, sens dubte. El canvi és ben visible! Hem fet d’una planta baixa molt de temps buida al centre de Badalona un espai polivalent i ampli. Hi  predomina la claror, els colors clars i els materials naturals amb el contrast puntual dels tons negres. La idea darrere dels canvis ha estat implementar el concepte d’open space i convertir el pool en un lloc per a col·laborar, compartir i inspirar-se. Comptem amb una àmplia sala de reunions i diverses zones de descans. I sobretot, el que més ens agrada: un gran pati interior, a Badalona n’hi diem badiu, ple de pau i vegetació. Un lloc ideal per relaxar-te, xerrar, dinar, celebrar…. I fins i tot reunir-nos-hi! Ep, però encara hi ha més secrets! Tenim un proper repte, rehabilitar el semisòtan per donar-li encara més encant al nostre lloc al món.

Amb el canvi de local estrenem també una pàgina web més dinàmica i on els projectes i la feina que fem al dia a dia guanyen força. Som l’agència que et mou. I volem també que el nostre local inspiri, acceleri la innovació, que hi passin i s’hi moguin moltes coses! Segueix-nos a les xarxes i ho veuràs!