Desenvolupament web i experiència d’usuari al servei de l’univers comercial de Mahou San Miguel

/ /

Tandem Projects és responsable del desenvolupament web de la plataforma interna que el grup posa a disposició dels seus departaments comercials i de marketing per compartir i valorar les accions que realitzen

Crear un univers digital dins de l’ampli univers que ja representa el Grup Mahou San Miguel és un dels reptes més complexos als quals ens hem enfrontat els últims mesos. Vam competir per oferir la millor plataforma en línia pel departament d’hostaleria de la marca, que volia crear un gran espai al núvol on poguessin accedir els seus professionals, per donar a conèixer les seves accions de marketing i consultar les dels seus companys i companyes. Es tracta d’una plataforma en línia, que incorpora trets i característiques de xarxa social interna, que Tandem Projects dissenya i desenvolupa per a Mahou San Miguel.

La nostra proposta va perseguir l’objectiu de poder vendre i explicar internament els projectes a la resta d’àrees i professionals de la companyia, per poder fer seguiment de les accions més exitoses. Compartir coneixement! Venda interna! La plataforma es basa en un sistema automatitzat per generar interès i posar en valor els projectes dels seus comercials. Als responsables, els ajuda a tenir una visió global i detallada de les iniciatives que es duen a terme per part comercial amb una visualització multiformat que els permet prendre decisions estratègiques basades en dades objectives.

Les eines que oferia el mercat eren insuficients per proveir les necessitats concretes de Mahou San Miguel, així que vam proposar una solució on demand. Tandem Projects és especialista en el desenvolupament de plataformes ad hoc amb gestió de dades i interfícies d’interacció entre usuaris, així que vam aprofitar tota la nostra experiència en disseny i desenvolupament UI / UX i en disseny gràfic.

El resultat? Una plataforma interna amb una interfície elegant, il·lustrada i intuïtiva, senzilla i amb protagonisme per a la imatge i el vídeo o les dades gràfiques. Un espai a l’altura de Mahou San Miguel, que els seus propis professionals contribuiran a omplir de vida i d’idees comercials, ja que, com a bona plataforma, es nodreix de la interacció amb els seus usuaris.