Projectes


Client: KH-7


Activacions i Accions d’impacte

/ /

Kh7 és una de les organitzacions de més èxit a Espanya dins el sector de netejadors, llevataques i detergents, a més d’una de les companyies més ben valorades. La companyia té un alt compromís amb el medi ambient i el seu entorn i uns valors en comú amb Tandem Projects: Treball en equip, Innovació, feina ben feta i compromís.

Com a agència de màrqueting integral, especialitzem el departament d’accions i activacions de marca en l’activació a esdeveniments esportius. Kh7 opta per una valenta política de patrocinis a proves esportives de renom, on mostra la seva imatge de marca i col·labora amb l’organització. Tandem Projects crea i aplica internament diverses accions creatives per a impactar amb la presència de la marca KH7 als esdeveniments vinculats al món de la bicicleta i altres proves esportives compromeses.

Una de les activacions amb més seguiment, ha estat l’establiment de punts de neteja de la bicicleta a les principals proves de ciclisme de carretera i de ciclisme de muntanya de l’estat. Per a dur-la a terme, s’ha personalitzat un espai d’arribada, d’entre 50 i 100m2 amb branding propi de la marca i elements Kh7. A l’espai, s’hi han establert punts de rentat amb aigua i producte, dinamitzats per personal. Entre els participants, per tal de generar engagement, s’ha ideat una interacció digital a les xarxes socials.

Tandem Projects hem gestionat de manera integral la ideació i disseny de l’espai, la compra de materials i producció del punt de rentat, el muntatge, la dinamització i la gestió del personal de les diferents activacions de marca.