Projectes


Client: Ajuntament de Barcelona


Streaming – Decidim Fest

/ /

Per l’Ajuntament de Barcelona, en el marc del contracte audiovisual per l’àrea d’Educació, Cultura, Ciència i Comunitat, ens hem encarregat de les solucions audiovisuals pels programes de participació ciutadana. En volem destacar el Decidim Fest on el context i el contingut d’aquest esdeveniment, “Democràcia i tecnologia en temps d’emergència”, va fer que la millor solució fos aprofitar les potencialitats de l’streaming.

Amb l’objectiu d’abordar temàtiques de democràcia activa amb ponents de primer nivell, a Tandem Projects hem transmès aquestes xerrades en línia com a agència audiovisual competent i experta en On-streaming.

Tres dies de conferències digitals on ens hem encarregat de tota la retransmissió en viu oferint serveis integrals de gravació multi càmera HD, sonorització i microfonia d’alta qualitat. 

La retransmissió es va realitzar amb l’eina Jitsi, en format multi screen i personalitzat, amb la possibilitat d’integrar contingut audiovisual addicional i fer seguiment d’estadístiques en directe. El repte de treballar amb una plataforma oberta i tenir les taules de debat consecutives va requerir una feina de preproducció important, per assegurar que durant el directe els ponents, molts connectats des de casa, aquests poguessin intervenir i interactuar amb el set del plató ubicat a l’equipament Canòdrom Innovació Digital. La interacció va ser possible gràcies a la coordinació amb la plataforma metadecidim, mitjançant la qual l’audiència podia formular preguntes o participar en els debats previs i posteriors. Per això, la gestió i el contacte amb l’equip tècnic del Decidim va ser una tasca essencial i fonamental realitzada des de Tandem.

Pel #DecidimFest han passat autèntics experts amb participació ciutadana com Renata Àvila Pinto, advocada i activista guatemalenca especialitzada en tecnologia; Aleksandra Assànovna Elbakian, programadora informàtica kazakh i creadora de Sci-Hub; Geert Lovink, professor d’investigació sobre mitjans interactius a la Universitat Hogeschool van Amsterdam, entre d’altres. 

Tandem Projects, com sempre, va estar a l’altura d’aquestes ponències explotant noves formes de comunicació i oferint una solució òptima i professional de comunicació i realització en viu, fent arribar a l’audiència un missatge d’una qualitat altíssima.