Projectes


Client: Solán de Cabras


Càpsules Xuan Lan Yoga

/ /

La macro influencer Xuan Lan, de gran impacte mediàtic, és el centre de la campanya de Solan de Cabras per crear una experiència a partir del branded content centrat en Yoga i el clar posicionament de la marca en lifestyle premium.

El focus del projecte s’ha dirigit a generar imatge de marca, ressaltar el compromís de la marca amb les persones i la vida sana i reforçar el seu caràcter premium. Amb l’equip de Tandem Projects dedicat a l’organització i producció audiovisual, hem pogut preparar un rodatge complet, intens en timming i valent en els continguts.

Les càpsules audiovisuals per a les xarxes socials ens han permès crear històries vinculades a la vida healthy i a la marca. Ens és més fàcil vincular idees a partir de recordar històries i és per això que una marca amb història darrere serà molt més potent a la ment del consumidor. 15 càpsules amb 15 fantàstiques masterclasses de Yoga de la mà de la influencer @xuanlanyoga. Càpsules produïdes amb l’objectiu de vincular directament a Solan de Cabras amb el benestar físic i mental, valors inherents de la marca. L’aclamada professora va compartir el seu ampli coneixement de Ioga i de les estratègies de mindfulness amb tots els seus seguidors.

Solan de Cabras utilitza el patrocini, esdeveniments i activacions per aconseguir els seus objectius: generar engagement i comunicar els seus missatges estratègics. Hem ajudat a la marca d’aigua premium en el seu ideació, coordinació i execució d’experiències de marca i audiovisuals.