Serveis - Social media

Inspira't amb els nostres projectes!

Serveis inclosos dins el Pack Agent Digitalitzador. Descobreix-ho!

Fem que la teva marca es viralitzi per les xarxes!

Som l'agència que et mou.

Digues-nos com ets i nosaltres ens encarreguem de crear la millor estratègia de continguts per a arribar al teu públic. Reforcem la teva comunitat digital i t'ajudem a crear una identitat forta en xarxes socials amb la qual interactuar!

Catàleg

Estratègia i auditoria digital

Gestió de xarxes socials

Estratègia de continguts

Inspira't amb els nostres projectes!

Marketing Digital
El Port de Mataró
Port de Mataró

 Coneixes tot el ventall de propostes que ofereix El Port de Mataró? Tandem Comunicació s’ha encarregat de dissenyar una estratègia 360º per a donar difusió l’àmplia oferta d’activitats d’oci, de restauració i totes les novetats, diàriament! S’ha creat un butlletí mensual, “La Bocana”; una nova identitat visual corporativa aplicada a un nou disseny web més

+
Marketing Digital
12a Màgic BDN Running

🧡 La 12a Màgic BDN Running va celebrar-se el 29 d’octubre amb nou claim “Feta per tothom”, que apel·lava a la diversitat de participants, a la inclusivitat i a la història de la cursa. 🖌️ Com a protagonistes de la nova imatge gràfica, vam presentar les Badarunners, uns personatges que representen no només els valors

+
Marketing Digital
Viaja en verde: gestió de X, LinkedIn i Google Ads
eco-union

VIAJA EN VERDE: una iniciativa d’eco-union que promou una mobilitat sostenible! Estàs al dia de les polítiques de viatge sostenibles, les opcions de desplaçament que hi ha arreu del territori espanyol i els avantatges que té? L’equip de Tandem Comunicació ha gestionat el perfil de X i LinkedIn del projecte Viaja en verde, que defensa

+
Marketing Digital
Gestió xarxes socials esdeveniment

La Maori Race és un esdeveniment esportiu nascut a l’era digital i amb una presència online molt destacada respecte els seus principals competidors. És la cursa d’obstacles amb més potencial del sector actualment i el creixement dels últims anys ha estat exponencial en nombre d’inscripcions, captació de patrocinis i, també, en presència i seguiment digital.

+

Ja tens el teu Kit Digital o estàs a punt de demanar-lo? Continua llegint!

A Tandem t'ajudem a resoldre tots els teus dubtes sobre el programa Kit Digital!

Es tracta d'una iniciativa per a donar suport a la transformació digital de petites empreses, microempreses i autònoms, ajudant-los a adoptar solucions digitals que portin el seu negoci al següent nivell.

El programa està emmarcat en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, l'agenda Espanya Digital 2025 i del Pla  de Digitalització de Pimes​ i finançat per la Unió Europea a través dels fons Next Generation EU.

Ets beneficiari del Kit Digital i cerques tenir presència o millorar la gestió de les teves xarxes socials? Continua llegint!

GESTIÓ DE XARXES SOCIALS

Connecta amb el teu públic a través de les xarxes socials!

La teva marca també pot ser viral! Les xarxes socials són la manera més efectiva d'arribar a més gent i fidelitzar clients habituals.

Estudiarem la teva empresa i els teus clients, ajudant-te a crear una identitat digital coherent i proposant-te estratègies per a optimitzar el teu perfil, mantenint-te al dia dels resultats.

Millora la teva presència a les xarxes des de 6.000 € a l'any, i descompta't l'import de la subvenció del Kit Digital!

Deixar les xarxes socials del teu negoci en mans d'experts i gaudir veient com creix la teva comunitat és possible des de 6.000 euros a l'any.

Sobre aquest preu, si estàs en el segment I (de 10 a 49 empleats) o II (3 a 9 empleats) podràs descomptar-te 2.500 euros gràcies a la subvenció del Kit Digital o 2.000 euros en el cas que estiguis en el segment III (de 0 a 2 empleats). Contacta'ns i et dissenyarem una proposta de xarxes a la teva mesura!

ON-DEMAND

Així són les nostres accions. Un esdeveniment, una campanya, un projecte que s’adapti al client i al seu target, que generi branding i posicionament.

IMMERSIÓ

Ens submergim a la cultura d’empresa i objectius del client, que sentim nostres. Apliquem l’experiència als nostres projectes únics, amb gran impacte de marca.

PARTNERS

Som més que un proveïdor d'experiències. Volem ser un partner per a cada projecte i aventura, amb idees creatives que aportin valor i generin identitat.

PUJAR