Projectes


Client: ACB


Badalona és Copa

/ /

BADALONA HA ESTAT COPA! A Tandem Projects hem tingut l’orgull d’ajudar a fer possible que la #CopaACB de Bàsquet hagi deixat empremta a Badalona! El 🏀 ha fet una crida a tota la ciutadania badalonina i ha convidat als infinits visitants a omplir-se d’emocions a la ciutat bressol del bàsquet.

Una #CopaACB que es viu al pavelló… i al carrer! Tandem Events va fer la conceptualització, producció i dinamització de les Fan Zones repartides per diferents punts de la ciutat, col·laborant amb el fantàstic equip de @acb i els seus partners en les dinamitzacions. Un èxit 🔝!

L’equip va encarregar-se d’idear no només activitats per als més aficionats de l’esport, sinó també espais lúdics, concerts, shows, presentacions, xerrades, concursos, i tallers familiars per a tots els gustos i edats, per tal que tothom pogués gaudir d’aquesta espectacular ocasió a la seva manera! Una #CopaACB per a tothom!

Tot un èxit! Més de 100.000 persones van visitar les Fan Zones, repartides per diferents zones de la ciutat, i unes 10.000 van gaudir la festa a “La Nit de la Copa”, una celebració nocturna liderada i ideada per Tandem, on es va demostrar que les rivalitats es queden a la pista, deixant empremta i sentiment de germanor entre totes les aficions. Un homenatge a l’esperit de l’esport!