Les curses d’obstacles (OCR): l’oportunitat de fusionar el running i el CrossFit per crear una marca.

/ /

En ple boom de les curses populars, Tandem Projects ha innovat per diferenciar-se dins del sector dels esdeveniments esportius posant el seu know-how de marketing i organització al servei de Maori Race

MaoriRace Blog1 1024x768

Les Obstacle Course Races (OCR), o curses d’obstacles, van néixer als Estats Units fa uns quants anys sota el paraigua de marques que van saber explotar l’organització d’aquest tipus d’esdeveniments esportius des del primer moment, com la Spartan Race, la més coneguda mundialment. Després de fer el salt a Europa, es va començar a popularitzar per Espanya fa relativament poc, quan l’auge del running va esdevenir una realitat visible als nostres carrers.

MaoriRace Blog2 1024x768

Tandem Projects celebra gairebé una dècada d’organització de curses i esdeveniments esportius. Gràcies a aquesta àmplia experiència en el sector, fa quatre anys va decidir endinsar-se al món de les OCR. Planificació de circuits i mobilitat, disseny i fabricació d’obstacles, cobertura audiovisual i activacions de marketing, desenvolupament web, conceptualització i branding… tots els potencials de l’agència es van entrellaçar per crear la poderosa màscara de la Maori Race, la cursa d’obstacles més exitosa de l’àrea metropolitana de Barcelona. Un esdeveniment 360º!

Després de gairebé un lustre, la Maori Race presumeix d’haver-se consolidat entre les OCR més concorregudes i més ben valorades de Catalunya, amb una àmplia i fidel participació, i amb edicions a diferents punts de la geografia catalana. Aquest 2020, fent un pas més enllà, Tandem Projects portarà la Maori Race per primera vegada fora de Catalunya, concretament a Madrid, on hi desembarcarà la propera tardor. Un repte més per als guerrers maoris!

Maori Race és l’exemple més clar de com fusionar dues disciplines a l’alça, com són el running i els entrenaments de CrossFit, i crear una marca consolidada amb un elevat engagement a les xarxes socials i entre públic de diferents perfils i edats. A més, la qualitat està per sobre de la quantitat en l’ordre de prioritats de l’organització d’aquest esdeveniment esportiu. És un esdeveniment premium i és per això que el públic sempre en surt satisfet, amb el circuit i el nivell dels obstacles. Maori Race vol que, qui vingui a córrer la Maori, ho faci amb ganes i vulgui repetir; una cursa organitzada per corredors i per a corredors.

En l’àmbit comercial i de marketing, les marques i espònsors que col·laboren amb la Maori compten amb un impacte directe assegurat entre les més de 2.000 persones que solen formar part de la nostra OCR. A més a més, aporten una gran difusió a les campanyes de mailings i a les nostres xarxes socials, impulsades per alguns dels influencers més reconeguts del panorama esportiu de Barcelona, que també ens ajuden en la planificació del circuit i la innovació en els obstacles.

Maori Race es el ejemplo más claro de cómo fusionar dos disciplinas al alza, como son el running y los entrenamientos de crossfit, y crear una marca consolidada con un elevado engagement en redes sociales y entre público de distintos perfiles y edades. Además, la calidad está por encima de la cantidad en el orden de prioridades de la organización de este evento deportivo. Es un evento premium y es por ello que su público siempre sale satisfecho con el circuito y con el nivel de los obstáculos. Maori Race quiere que, quién venga a correr Maori, lo haga a placer y quiera repetir; una carrera organizada por corredores y para corredores.

En el aspecto comercial y de marketing, las marcas y sponsors que colaboran con Maori cuentan con un impacto directo asegurado entre las más de 2.000 personas que acostumbran a formar parte de nuestra OCR. Además, suman una amplia difusión en las campañas de mailings y en nuestras redes sociales, impulsadas por algunos de los influencers más reconocidos del panorama deportivo de Barcelona, quienes también nos ayudan con la planificación del circuito e innovación en obstáculos.