Projectes


Client: Màgic BDN Running


Spot Màgic BDN Running

/ /

La Màgic BDN Running és una cursa emblemàtica de Badalona, amb 10 anys d’història i que ha congregat més de 30.000 participants! Per a la novena edició, n’hem ideat, creat i produit el seu spot audiovisual. A Tandem Projects estem especialitzats en la creació i producció d’spots per a esdeveniments esportius, així com cobertures audiovisuals d’esdeveniment, producció d’aftermovies i cobertura fotogràfica.

Sota el concepte de “La Fórmula Imparable” el Director Artístic del departament d’audiovisuals de Tandem Projects, conjuntament amb un equip de 4 persones, han realitzat una peça audiovisual que té l’objectiu de comunicar els dos principals valors de l’esdeveniment: solidaritat i running.

Per comunicar el missatge i traslladar-lo a l’audiència objectiva de l’esdeveniment, el nostre equip ho ha materialitzat a través d’un recurs estètic simple, però a la vegada molt potent: unes pintades de color taronja i blau, on cada un d’aquests colors representa els valors de la cursa, que tothom adopta i se’ls fa seus.

El resultat ha estat un anunci fresc i dinàmic, on hem deixat molt clar quina és l’essència de l’esdeveniment de la Cursa Màgic BDN Running. A més a més, des de Tàndem Projects ens agrada que els nostres projectes audiovisuals tinguin valor afegit i transmetin un missatge integrador, per això al rodatge hi han participat personatges anònims, del carrer, de totes les edats per a demostrar que és una cursa per a tothom. També hi han intervingut familiars de Luis Condon, atleta mort de Leucemia a qui va dedicada la cursa, fent un anunci encara més proper i coherent amb l’esdeveniment i els seus valors.

La Màgic BDN Running aposta per una fórmula imparable: Running + Solidaritat!