Projectes


Client: C.C. Màgic Badalona


Pista de Gel

/ /

Durant l’època nadalenca, les famílies busquen experiències per a viure amb els més petits. La programació familiar d’esdeveniments és un sector on Tandem Projects innovem i, com sempre, busquem l’excel·lència en l’organització i la gestió de l’esdeveniment. A Tandem Projects, vam proposar una forma genial per diferenciar-se de la competència: una pista de gel sostenible.

Col·locada estratègicament al Màgic Badalona, la pista de gel ha estat capaç d’absorbir el fluxe del propi centre comercial, així com establir-hi sinergies, ja que ha introduït públic nou a l’espai, ha ofert activitats lúdiques i familiars ampliant l’oferta d’oci i esport del Centre i ha generat una imatge de marca vinculada a les families i la sostenibilitat.

Tandem Projects s’encarrega de l’organització i la producció integral de la Pista de Gel establerta al Centre Comercial Màgic Badalona, que inclou una potent campanya de comunicació local basada en la presència en mitjans locals de televisió, premsa i ràdio, street marketing a través de torretes i banderoles i xarxes socials, així com insercions a l’edició digital del diari El Periódico. La campanya de comunicació inclou també un element offline centrat en un estand situat al hall principal del Centre Comercial.

Amb la pista de gel, Tandem Projects hem sumat un esdeveniment de llarga durada, familiar i sostenible a la nostra llista d’organització i ideació d’experiències. Una pista de gel màgica!