Projectes


Client: Solán de Cabras


Mediateca corporativa per a arxius de marca

/ /

Són moltes les marques de gran consum que graven i fotografien les seves activacions i experiències de marques generant un important volum de material de foto i vídeo corporatiu molt útil per a les accions paral·leles.

Solan de Cabras ens va comunicar la necessitat d’ordenar i classificar el seu arxiu de foto i vídeo. És per això que l’equip digital de Tàndem Projects, un digital project manager i un desenvolupador, han desenvolupat la primera audiovisual library de la marca, conjuntament amb l’equip audiovisual i l’account manager, coneixedor de les necessitats específiques.

Una eina totalment digital, responsive i funcional que ha permès que els responsables de Solán de Cabras tinguin un espai virtual on poder trobar tots els materials de foto i vídeo de la marca d’una forma ràpida i senzilla. Un potent eina digital que ha estat un referent dintre el grup Mahou- San Miguel i ha fet que altres marques de la companyia hagin volgut desenvolupar la seva propia plataforma audiovisual library.  

L’equip de Tandem Projects ha pogut adaptar el format de Mediateca per a altres grans marques degut al gran èxit com a gestor de contingut que ha tingut.