Projectes


Client: Ajuntament de Barcelona


Aftermovie – La Mercè

/ /

Les Festes de la Mercè són la gran celebració de la ciutat de Barcelona i un dels moments més màgics i esperats de tot l’any. La Mercè és una festa major complerta, plena de cultura als carrers, a les places i a tots els racons de la ciutat.

Tandem Projects hi participa cobrint audiovisualment els espectacles i generant diferents aftermovies transmedia per a transmetre la il·lusió de la ciutat, dels seus habitants i turistes.

Un munt d’espectacles creatius i innovadors coberts pel nostre equip. Un repte majúscul donat el gran nombre d’actes de cultura popular, concerts, dansa o teatre de carrer repartits per la ciutat.

Amb dos equips mòbils de 4 càmeres i dos runners encarregats de producció, a més de la persona coordinadora, Tandem Projects cobreix audiovisualment l’esdeveniment amb més de 50 espectacles. La Mercè és un projecte d’èxit i rellevància i el resultat és una peça audiovisual amb imatges explicatives de la ciutat i el seu talent amb veu en off, subtítols en diferents llengües i diferents formats de peça.

Tot per a ser distribuït internacionalment amb un objectiu clar: demostrar que Barcelona és una ciutat de tothom i per a tothom, plural i oberta al món.