Projectes


Client:


“Moments” La Brava – Spot 2019

/ /

La Brava és una cervesa 100% natural, nascuda i inspirada a la Costa Brava, a Catalunya. Un grup en creixement, amb una identitat de marca diferenciadora i inspiradora, i un producte temptador, que ens encarregà un projecte ambiciós per a crear i produir el seu spot corporatiu de 2019.

Les tendències de consum ens acosten al producte artesà i de proximitat, que vam plasmar a l’spot. I La Brava vol créixer i aproximar-se als seus clients. Per això, vam proposar que l’spot seguís les següents bases:

  • Proximitat: per tal d’apropar la marca al client, que formarà part de l’spot.
  • Cultura i família: Uns valors i producte aplicables a la cultura local i expandibles a tot el món.
  • Transparència: El procés transparent des de la fabricació fins al tast i el consum de producte.

Un contingut de marca que transmet proximitat, emoció i tendresa de recordar els grans moments viscuts amb la cervesa a la mà.

Produïda amb una saborosa recepta, en la qual vam inspirar la nostra peça audiovisual, La Brava és una cervesa amb una fermentació 3 vegades superior a les de les grans marques. Així és com vam preparar l’spot de 2019, encarregat a la nostra agència. Amb una preproducció exquisida, curant els ingredients, els processos, demostrant amor pel producte, i enfocats al sabor i a la imatge: en tandem amb La Brava.