Projectes


Client:


Vídeo corporatiu – BCN Llum

/ /

Arriba la nit a la ciutat, i Barcelona transforma els seus carrers, edificis i places en diferents festivals de llum i colors que mostren la màxima potència de creacions artístiques lumíniques i virtuals que transformen l’espai públic.

De Barcelona i de tot el món arriben creadors més vanguardistes del moment, artistes de renom i d’altres que es donen a conèixer a un festival que representa una experiència única pels amants de la cultura, de l’espai públic i l’urbanisme. El festival ha gaudit de gran èxit des de la seva primera edició i Tandem Projects ha tingut la sort de poder-ne fer la cobertura audiovisual.

La cobertura d’esdeveniments és un dels projectes on Tandem Projects mostra més experiència i coneixement. La captació d’imatges que transmetin les emocions viscudes, l’ambient original, la captació de plans recurs i detall que recordin l’esdeveniment (i fins i tot el magnifiquin) és una tasca complicada que requereix de rapidesa, capacitat de decisió i un talent natural a l’abast de ben pocs!

Amb un equip de 3 persones encarregades de la cobertura audiovisual i dos runners per a garantir la velocitat en els desplaçaments als diferents espais de celebració i una elecció d’equip material a base de càmeres molt sensibles a les baixes llums vam captar el moviment, la realitat virtual, la intel·ligència artificial i la magnífica afluència de gent amb garanties i assegurant un resultat d’allò més visual. La post-producció posterior va crear dues càpsules de diferent durada, una d’elles subtitulada per a poder explicar i compartir aquesta experiència que desafia la història, i crea un moviment imparable.