Projectes


Client:


Paid Media + Creació de continguts

/ /

La Perola d’Aira, Aira Natura i Can Ribalta són serveis de turisme rural agrupats sota el nom d’Aira Grup i gestionen perfils de xarxes socials amb un engagement creixent!

La Perola d’Aira és un restaurant de gastronomia catalana, d’essència tradicional i cuina cuidada. Aira Natura és un parc d’aventures a un magnífic espai natural, per a viure-hi experiències emocionants en familia. I Can Ribalta és un hotel envoltat de natura dins un mas centenari. Ben conjuntats, formen l’experiència de turisme rural més completa del territori!

Tandem Projects gestiona la comunicació digital d’Aira Grup, agrupant les diferents xarxes dels seus serveis. L’estratègia de comunicació es basa en la creació i publicació de contingut a les xarxes socials, l’enviament de mailings (email marketing) i newsletters, i la preparació de campanyes de social i google ads.

L’avaluació de les campanyes de social media està enfocada directaments a objectius de màrqueting establerts:

  • Visites al web per a poder convertir les visites a clients
  • Augment dels impactes a través de les xarxes socials i la base de dades
  • Generació imatge de marca i identitat de l’organització

Amb una calendarització ben definida i un sistema de co-gestió, Tandem Projects gestiona les xarxes socials del grup amb un equip multidisciplinar que calendaritza i programa continguts online, crea el contingut audiovisual, dissenya les creativitats, redacta els copies (copywriting) prepara les campanyes d’inversió en paid media i, sobretot, tracta i acorda amb el client els seus objectius constantment.